O nama


Preduzeće BOMEX-M osnovano je 2002.godine pod nazivom BOMEX-BODIKO sa sjedištem u Lastvi Grbaljskoj, a pod današnjim nazivom posluje od 22.02.2006.godine nastavljajući kontinuitet u radu preduzeća na istoj lokaciji pored magistralnog puta Budva-Kotor-Tivat, na 8 km udaljenosti od Budve. Prilaz preduzeću sa magistralnog puta je obezbjeđen izgradnjom treće magistralne trake, čime je izbjegnut rizik ugrožavanja ljudi i prometa roba u saobraćaju.

Osnovna djelatnost preduzeća je trgovina proizvodima crne matalurgije u građevinarstvu, tj. promet građevinskim betonskim čelikom. Zahvaljujući sopstvenim proizvodnim kapacitetima nudimo uslugu završne obrade građevinskog betonskog čelika, odnosno sječenje, ispravljanje i savijanje po dimenziji i obliku u skladu sa zahtjevima i potrebama naručioca.

U modernoj proizvodnoj hali površine 1266 m2 instaliran je armirački pogon maksimalnog kapaciteta 25 tona obrađenog građevinskog betonskog čelika na dan u zavisnosti od komplikovanosti obrade.

Na ukupnoj korisnoj površini placa od 12000 m2 nalaze se i poslovni objekti, zatvoreni i otvoreni skladišni prostori, oprema i mehanizacija. Sve ovo nam omogućava skladištenje i prodaju građevinskog betonskog čelika, armaturnih mreža, a po potrebi i ostalih materijala.

Kamionska vaga opsega mjerenja do 60 tona, vaga opsega mjerenja do 3 tone i vaga opsega mjerenja do 300 kg kompletiraju našu ponudu osnovne djelatnosti.

Sa našim partnerskim firmama obezbjeđujemo uslugu prevoza do tražene lokacije.

Kvalitet, brza usluga, povoljne cijene, poštovanje rokova i zadovoljan klijent su osnovni principi našeg dugogodišnjeg poslovanja.


Kontaktirajte nas + 382 (0) 33 463 641